Hur bilden blev till

Sävsparv

Sävsparv

Jag var ute en tidig morgon och fotograferade strosade runt Nisse Lindmans sjö (På kartan står det Västra Långängskärret men frågar du en gammal lidingöbo känner de bara till det jag skrev först.)

Du skall få storyn om bilden med Sävsparvshanen

Jag lunkar runt Västra långängskärret, Söndagsmorgonen och en arbetskamrat som promenerar hejar på mig, jag tar fram kaffetermosen och två muggar samt sitt underlag och vi sätter oss och fikar på en bänk efter att han tittat på mitt objektiv så sitter jag med kameran framför mig medans vi pratar om ett våtmarksområde i norra kroatsien som skall vara helt fantastiskt och värt en resa, jag fotar lite det som dyker upp medans vi pratar knipa, svarthakedoping, rörhöna och sen denna Sävsparv, visar honom bilden på sparven och han utbringar var är den bilden tagen, han var inte ens med på att den besökte oss en bit bort…
600 1,7 konverter och cropkamera är inte en helt tokig kombination… tror jag fivk en handfull exponeringar på den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *