Skapande och Vin

Mikael Roos-2

Att skapa brukar man uttrycka är 90 procent transpiration och 10 procent inspiration, naturligtvis en floskler er generalisering men alla som skapar kreativt förstår vad man pratar om.

Men jag har svårast för en tredje komponent.

Väntan lite av kallsvetten, jag har skapat ett verk eller i detta fall en ide om ett verk och bollat det några gånger mot en viktig intressent. Första gången väckte jag intresse, blev ombedd att utveckla och presentera i deras form och det har jag gjort fick i förra veckan ett mejl att det skall läsas och svar inkommer i början på nästa vecka och det är där vi är nu början mja snarast torsdag dvs större delen av arbetsveckan har gott och fortfarande inget svar. Det är då väntan blir till en förlamande kallsvett och övrigt skapande upphör. Varför dröjer svaret, har min kontaktperson blivit tvungen att vabba eller arbetar de febrilt med att hitta utrymme för mitt projekt ekonomiskt personellt och kalendermäsigt? Eller var det så ointressant när det kommer till kritan att det blir nonchalerat och bortglömt.

Och här har jag lagt ner hela min skaparglöd dill ett synops eller ide och presentation.

Hur gör ni ringer mejlar och hoppar efter uppmärksamhet, som jag svettas i kval eller bara rycker på axlarna och går vidare? När skall man släppa en idé?

Nedan och ovan lite bilder från vinslottet Château Peller-Laroque i Cadillac regionen berömda för sina söta vita Cadillac viner men producerar även andra viner. Bilderna har inget med texten att göra

Mikael Roos Mikael Roos-4 Mikael Roos-5 Mikael Roos-6 Mikael Roos-7 Mikael Roos-8 Mikael Roos-9 Mikael Roos-10 Mikael Roos-12 Mikael Roos-14 - kopia Mikael Roos-15 - kopia Mikael Roos-16 - kopia Mikael Roos-17 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *